Termeni si Condiții

Acest site oferă informații cu privire la produse și echipamente comercializate de G&T Supply Industry srl. Aici puteți descărca, dacă este necesar, fișele cu date de securitate (FDS) și cele tehnice (FT) ale tuturor produselor și echipamentelor, întocmite de producători sau reprezentanții acestora.

Deși G&T adoptă măsurile necesare pentru a exclude prezența virusurilor informatice în fișierele accesibile prin intermediul site-ului, acesta recomandă utilizarea unui program eficient și antivirus actualizat înainte de deschidere și de utilizare.

Toate materialele publicate pe acest site sau în alt mod, inclusiv mărci comerciale, logo-uri, nume de domenii, imagini, comunicate de presă, articole și documente, în general, reproduse sunt deținute de G&T sau firmele partenere (Zep Europa).

Toate drepturile sunt rezervate. În consecință, fără acordul prealabil al proprietarului, aceste materiale nu pot fi copiate, descărcate, reproduse, folosite pe alte site-uri, modificate, transferate, distribuite sau comunicate unor terți, cu excepția utilizării personale, este interzisă orice utilizare comercială aducând prejudicii, în orice caz.