Furnizor de încredere în rezolvarea problemelor de mentenanță

Produse pentru curățenie și mentenanță industrială

G&T Supply Industry livrează produse chimice și pentru reparații în industrie și întreținerea clădirilor

Distribuitor produse ZEP

Eficiență

Știm cât de important este timpul pentru clienții noștri. Am ales soluțiile cele mai eficiente, care scad timpul de intervenție și necesită resurse minime, astfel încât să vă puteți concentra pe problemele activității dumneavoastră

Siguranță

Știm cât de importantă este siguranța personalului. Produsele livrate de noi sunt foarte puternice și cu adevărat eficace, totuși sunt sigure pentru utilizator și mediu

Consultanță

Știm că sunteți specialiști în domeniul dumneavoastră de activitate. Pentru a fi parteneri și noi trebuie să ne ridicăm la acest nivel. Suntem întotdeauna bucuroși să vă recomandăm cele mai potrivite răspunsuri la problemele adresate

Cu ajutorul furnizorilor principali Zep Inc si SGI Industries Ltd,  G&T Supply Industry srl pune la dispoziție soluții expert pentru nevoi profesionale în cele mai diverse sectoare industriale inclusiv: industria prelucrătoare, alimentară, construcții, transport maritim, minerit,  petrol și gaze, administrație locală, educație, sport, sănătate, industrie hotelieră.

Contactați-ne dacă aveți o problemă pe care nu puteți să o rezolvați! În mod normal, suntem în măsură să vă ajutăm, iar dacă nu, cu siguranță cunoaștem pe cineva care poate.

ZEP Inc.

ZEP Inc., încă din 1937, este unul producătorii de vârf de produse chimice destinate întreținerii rezidențiale și industriale.

De la începuturile sale în Atlanta, Georgia, Zep s-a concentrat să ofere clienților săi cea mai largă selecție de produse de înaltă calitate, însoțite de servicii superioare și suport tehnic profesionist.

75 ani mai târziu, Zep continuă să o facă mai bine decât oricine altcineva din industrie. Și o facem peste tot în lume!

Certificat ca fiind un producător ISO-9001 & 14001, ZEP livrează produse chimice formulate pentru cele mai diverse nevoi profesionale în domeniile INDUSTRIAL, TRATAREA APEI, INDUSTRIA ALIMENTARĂ, HOTELIER, pentru PISCINE, ALIMENTAȚIE și ÎNTREȚINERE GENERALĂ.

În fiecare zi, în numeroase țări de pe cinci continente, peste 300.000 de clienți mulțumiți utilizează peste 4.000 de produse din linia completă ZEP de produse chimice profesionale sanitare și de întreținere, pentru a-și ușura munca.

SGI Industries

Oferă produse utilizate de firme din industria maritimă, alimentară, petrol, educație, militară, guvern, construcții, comerț cu amănuntul și comerț general.

SGI Industries și-a a început istoria în 2005. De atunci, creșterea sa  a fost rapidă atât organic, cât și prin achiziții.

Parte a grupului Novo Industries servește peste 6.000 de clienți în Marea Britanie, Irlanda și Europa cu soluții inovatoare în sectoarele chimic, inginerie și construcții.

SGI – recunoscută pentru servicii excelente și produse care într-adevăr funcționează cu o calitate și o valoare excepțională.

Aveți nevoie de Consultanță? Sunați la 0735 063 800